Referenties

 

Opdracht - Appartement rolstoelvriendelijk maken


Wens van de klant: “wij willen een rolstoelvriendelijk huis, maar het mag er niet uitzien als een invalidehuis. Door een ongeluk ben ik mijn been kwijtgeraakt en in een rolstoel terecht gekomen. Wij willen hierdoor gelijkvloers gaan wonen en dat het een zeer comfortabel huis voor mij wordt, maar een mooi (t)huis vinden wij ook belangrijk en aan jou de taak om het stylisch maar rolstoelvriendelijk in te richten.”


Taken Styled by Jacq:

  • Het advies maken voor indeling en styling woning
  • Het contact onderhouden met de aannemer en samen met de aannemer keuzes maken (plek stopcontacten, plafondspots, binnendeuren)
  • Tijdens de verbouwing met enige regelmaat langsgaan, om overzicht over de voortgang te houden en waar nodig tussentijds bij te sturen
  • Het uitzoeken en aanleveren van alle verf, vloertegels, rolgordijnen, meubels op maat en keuken op maat.

Resultaat


Review
Begin dit jaar hebben wij een appartement gekocht in Bergambacht. Omdat mijn man gehandicapt is en ik volledig werk werd ons het advies gegeven om een styliste in de arm te nemen. Zelf zag ik niet wat er allemaal mogelijk was en moest gebeuren. Bovendien wilde ik niet continue lastig gevallen worden met triviale berichten en vragen. Via via kregen wij de naam van Jacqueline Streng van Styled by Jacq. Er werd telefonisch contact op genomen en een afspraak gemaakt. Het klikte en we maakte de afspraak dat zij samen met een aannemer de verbouwing zou begeleiden. Dit was op z’n zachts gezegd één van onze betere beslissingen. Alle planningen ideeën etc kwamen van haar. Een gel haardje? Waarom geen echte? Aldus geschiedde! Kookeiland? Moet kunnen! Maar dan wel rekening houden met draaicirkels voor de rolstoel. Elektrische deuren zodat manlief ook met boodschappen gemakkelijk naar binnen kan. Wel achter de deur een droogrijmat. Tegels kijken, passen meten proberen. Kleuren vergelijken. PVC tegen de grond in de slaapkamer. (wat een spul is dat!!!!) Oplossingen bedenken voor de kastruimte die dan door de meubelbouwer gemaakt werden. Geen zorgen over levertijden en andere zaken want Jacqueline hield de vinger aan de pols. Na een paar maanden: het zoldertje is nu een paleisje geworden. Voor Jacqueline was niets teveel zelfs niet de levering van de PVC op zondag of het meten van de keuken óók op zondag. Maar ik zou zo zeggen: bekijk de foto's en oordeel zelf!
Fam. Koster, Bergambacht

 


 

 

Opdracht - Complete keuken verbouwen


Wens van de klant: “mijn keuken compleet verbouwen, zonder zelf de werkmannen te hoeven regelen. En omdat ik alleenstaand ben, vind ik het fijn als iemand mij helpt met het ontwerp, de materiaal-  en kleurkeuze van de keuken.”
(Het  compleet verbouwen hield in: slopen en afvoeren oude keuken, invrezen leidingen, stuken wanden, ontwerp nieuwe keuken, materiaalkeuze nieuwe keuken, leveren nieuwe vloer en schilderwerk.)

 

Taken Styled by Jacq:

  • Gesprek met de klant over de wensen.
  • Het maken van een keukenontwerp en materiaalkeuzes (kleur keukenkastjes, keukenblad, apparatuur, kleur vloer, kleur schilderwerk)
  • Het regelen van de uitvoerders (stukadoor, loodgieter, interieurbouwer voor het op maat maken van de keuken, schilder, stoffeerder voor leggen van de vloer)
  • De begeleiding van de verbouwing: offertes opgevraagd, planning opgemaakt voor de klant; wanneer en wie er langskwamen voor de werkzaamheden.

Resultaat

 

Review
'Eigenlijk wilde ik al heel lang een nieuwe keuken, maar ik zag de rompslomp niet zitten. De oude keuken moest er eerst uit en daarna stucen, schilderen en nieuwe vloer erin. Ik ken zelf niet de mensen die deze werkzaamheden kunnen doen voor mij en al het rondbellen en afstemmen zag ik erg tegenop. Via via kreeg ik de tip met Styled by Jacq samen te werken. Styliste Jacquelien heeft een mooi keukenontwerp voor mij gemaakt, helemaal afgestemd op mijn wensen. Extra laden, andere greepjes, een apothekerskast, twee hoekkasten voor mijn pannen, alles bleek mogelijk bij Styled by Jacq. Uiteindelijk heb ik besloten Styled by Jacq de gehele verbouwing uit te laten voeren, van sloopwerk, nieuwe vloer tot leveren nieuwe keuken. De planning verliep keurig, alleen een korte uitloop door vertraging in het spuitwerk van de keuken, maar binnen 3 weken was mijn gehele keuken verbouwd, zonder kopzorgen voor mij. Ik ben heel blij dat ik Styled by Jacq erbij betrokken heb en kan het zeker iedereen aanraden.'
 Mevrouw Jeltsema, Leiden